снимка pixabayАмериканският президент Доналд Тръмп изрази днес съжаление по повод ареста

...
снимка pixabayАмериканският президент Доналд Тръмп изрази днес съжаление по повод ареста
Коментари Харесай

Тръмп за ареста на Банън: Мисля, че това е едно тъжно събитие

снимка pixabay

Американският президент Доналд Тръмп изрази през днешния ден страдание във връзка ареста на някогашния си консултант Стив Банън, само че акцентира, че не знае нищо за дарителската акция, поради която Банън бе арестуван, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Мисля, че това е едно тъжно събитие ", сподели Тръмп пред кореспонденти в Овалния кабинет и добави: " Не съм имал работа с него от години, безусловно от години ". " Не знам нищо за плана. Знам единствено, че не ми хареса, когато прочетох за него ", сподели Тръмп във връзка с частната акция на Банън " Ние строим стената " (имаща за цел събиране на средства от частни донори за създаване на стена по границата с Мексико), която няма общо с напъните на американското държавно управление за изграждане на гранична стена с Мексико. " Това е работа на държавното управление, а не на частни лица ", безапелационен бе Тръмп.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР